Din partner för
ekonomisk trygghet

SalusAnsvar är dedikerade till att sprida opartisk och pålitlig information om försäkringar och ekonomi. Vi strävar efter att ge dig de verktyg och kunskaper du behöver för att fatta välgrundade ekonomiska beslut och bygga en långsiktigt säker och stabil framtid.

Vår mission

SalusAnsvar grundades med målet att göra ekonomisk information och försäkringsråd tillgängliga för alla. Vi tror på kraften i kunskap och dess förmåga att förändra liv. Vår hemsida erbjuder detaljerade och opartiska artiklar om försäkringar, sparande, pension, skatt och mycket mer.

Genom att ge dig tillförlitlig information och praktiska tips, vill vi hjälpa dig att fatta välgrundade beslut som säkrar din ekonomiska framtid. Kontakta oss för att lära dig mer och få personlig rådgivning.

Sebastian

Vår skribent: Sebastian

Jag heter Sebastian och har alltid haft ett starkt intresse för ekonomi och försäkringar. Min karriär började i Stockholm, där jag arbetade som ekonomisk rådgivare på SEB i fem år. Under denna tid hjälpte jag hundratals kunder att navigera i komplexa finansiella landskap och uppnå sina ekonomiska mål.

Därefter flyttade jag till Göteborg för att arbeta på If Skadeförsäkring, där jag specialiserade mig på personförsäkringar och riskhantering. Efter tre år på If flyttade jag vidare till Malmö, där jag arbetade på Nordea med fokus på företagsförsäkringar och affärsutveckling.

Utöver mina professionella erfarenheter har jag också haft möjlighet att föreläsa om ekonomisk planering vid Lunds Universitet. Mitt mål är att göra ekonomisk kunskap tillgänglig och begriplig för alla, och därför är jag stolt över att bidra med mina insikter och råd på SalusAnsvar.

Förbättra finansiell kunskap

Vi strävar efter att ge våra läsare verktygen de behöver för att förstå och hantera sin ekonomi på bästa sätt.

Öka kunskap om försäkring

Vårt mål är att informera om olika försäkringar och deras fördelar för att hjälpa dig göra välgrundade val.

Främja ekonomisk trygghet

Genom våra artiklar vill vi hjälpa våra besökare att bygga en stabil och säker ekonomisk framtid.

Sprida opartisk information

Vi är dedikerade till att tillhandahålla opartisk och pålitlig information om ekonomi och försäkringar.

Ge praktiska råd

Vi erbjuder konkreta och användbara tips för att förbättra din ekonomiska situation i vardagen.

Stödja långsiktig planering

Vårt mål är att hjälpa dig med strategier för långsiktigt sparande och ekonomisk planering.

Har du frågor om
försäkringar eller ekonomi?

Vårt team av experter är här för att hjälpa dig. Behöver du råd om försäkringar eller tips för att förbättra din ekonomi? Kontakta oss så guidar vi dig genom dina ekonomiska beslut.